Dopp i Härlanda tjärn och Jubileumsfestivalen

819 1024 admin
  • 0

Hej!

Den här dagen har gått fort. Jag trodde jag skulle hinna jobba en hel del, men så blev det inte riktigt. Som tur är har jag fått gjort det allra viktigaste med skolan, men jag hade gärna jobbat lite mer med skrivandet och yogan också, men jag får göra det imorgon istället.

I morse sprang jag med Peter och Buster. Vi tog rundan till Härlanda tjärn och jag badade igen. Det var jättehärligt, varmare än i havet igår (men jag föredrar ändå havet 😊).

När vi kom hem planerade jag lite grann och sedan hann jag bara yoga en stund, duscha och äta lunch och så cyklade vi till Frihamnen för att gå på Jubileumsfestivalen. Det var väldigt mysigt där. Rix FM festival- artisterna uppträdde, mest Melloartister och publiken bestod till nästan 100% av barn mellan 3 och 10 år och deras föräldrar😊, men det var kul ändå. Vi gick också omkring lite grann och tittade på de andra “attraktionerna” och det var intressant. Väldigt roligt för kommunen att det varit så fint väder de här dagarna.

När vi kom hem från festivalen jobbade jag med skolarbetet och sedan bakade Peter och jag italienska Piadinabröd, som vi åt med fyllning till middag. Det är en god rätt, som vi gör ganska ofta här hemma. Förr köpte jag ofta bröden, men de är väldigt enkla att göra (och blir godare också tycker jag).

Nu är Peter tillbaka på festivalen och tittar på “Europe” med Isabella. Jag hade gärna varit med, men kände mig lite sliten och tänkte också att det kunde vara mysigt för Isabella att gå ensam med Peter. Lite pappa-dotter tid skadar aldrig.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.