Hemma i Sverige igen

1024 683 admin
  • 0

IMG_8446

Efter en härlig semester är jag hemma i Sverige igen. De sista dagarna i Spanien gick fort och det kändes lite ledsamt att åka hem, men samtidigt var det skönt att komma tillbaka till västkusten igen. Vi har åkt emellan Göteborg och Tjörn och även om vädret inte varit så fint, så har det blivit en hel del bad.

Jag har fortsatt med min utomhusyoga även här hemma och det har gått över förväntan. Jag yogar ju i princip alltid direkt på morgonen när jag vaknar och då är det ju inte så varmt och nu med det lite kalla vädret är jag förvånad att jag inte har frusit, men i och med att jag nästan hela tiden är i rörelse eller åtminstone jobbar med musklerna, så blir jag varm och det hjälper mot den lite kyliga morgonluften.

De resterande veckorna framåt  kommer jag att ägna ganska mycket åt yogan och mina andra projekt, men också passa på att vara mycket med barnen och familjen. Vi har faktiskt också fått en liten ny familjemedlem som heter Buster och är en dvärgschnauzer. Han är väldigt söt, men kräver mycket uppmärksamhet, så vi har fullt upp med honom just nu.

Tiden går fort och nu är det bara fem veckor kvar till höstterminens yoga drar igång. Jag ser fram emot undervisningen igen, men vill också njuta av de veckor som är kvar av sommaren!

Om ni inte har anmält er till höstens klasser kan det vara tid att göra det nu, speciellt tisdags-kursen klockan 18 är populär, men även de andra grupperna börjar fyllas på.

Jag kommer att fokusera ännu mer på anatomi och på mina teman under hösten. När det gäller barnyogan kommer även den att struktureras upp lite annorlunda.  Hör gärna av er om ni har några frågor angående min yoga.

Namaste,

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published.