Hjärtligt välkomna att prova på yoga imorgon och på torsdag!

150 150 admin
  • 0

Efter en trevlig helg var det åter dags för måndag. Det är kanske inte min favoritdag i veckan, men det har varit ganska trevligt ändå. Tyvärr kände jag mig aningens förkyld i lördags, så jag hoppade över löpningen och gick en promenad i stället. Det var skönt också. På fredagen hade jag tyvärr lite problem att fokusera, men när jag rörde på mig på lördag morgon kom min kreativitet tillbaka. Jag fick några nya idéer och kände mig piggare och gladare. Jag har skrivit om det en massa gånger här på bloggen, men det är verkligen värt att tänka på: Fysisk rörelse påverkar verkligen humöret på ett positivt sätt, så om du känner dig fast i ett problem och har möjlighet rekommenderar jag verkligen att ta en kort promenad. Någonting händer helt enkelt i hjärnan när man rör på sig (här kan ni läsa mer om fysisk aktivitet och lycka http://blog.bufferapp.com/why-exercising-makes-us-happier).

Innan jag slutar vill jag bara påminna er om att ni är väldigt välkomna att prova på yoga den här veckan. Jag har klasser på tisdagar och torsdagar. All information hittar ni på www.yogamedjohanna.se

Namaste,

Johanna

ImageProxy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.