Imorgon sätter jag igång!

150 150 admin
  • 0

Det är sent och jag kom precis upp ifrån källaren. Peter och jag har jobbat där en stund och nu måste jag förbereda resten imorgon efter det att jag kommer hem ifrån jobbet. Det skall bli jätteroligt att köra igång igen, men också lite nervöst. Jag hoppas att mina elever kommer att vara nöjda och att det blir en fin yogastund tillsammans.

Imorse yogade jag igenom mitt program för den här veckan. Det är ett varierat program som går igenom hela kroppen. Jag känner att jag vill börja med ett sådant, eftersom min elever antagligen inte yogat på ett tag.

Nej, jag är väldigt trött och jag måste röja lite innan jag går och lägger mig. Det var härligt att det var en sådan underbar dag idag. Tack vare solen, ljuset och värmen har jag fått lite extra energi känns det som.

Jag slutar med det citat som jag har på min almanacka idag:

Happiness is an inside job. I choose thoughts that make me feel joyful and loved.

Namaste,

Johanna 

Leave a Reply

Your email address will not be published.