Inspelning, bokklubb, pynt och gran🎄

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är sent och jag måste alldeles strax gå och lägga mig. Jag ska ju upp tidigt till skolan imorgon.

I natt sov jag bättre. Eftersom jag skulle spela in gjorde jag inte min egen yoga på morgonen utan gick ut och sprang. Det regnade ute, så Buster ville inte följa med. Jag älskar när han är med, men ibland är det skönt att springa själv också. Det går lite fortare då och jag kan koncentrera mig mer på själva löpningen.

När jag duschat och gjort i ordning mig gick jag ned till yogan och spelade in veckans pass. Det blev ett kortare pass, eftersom jag vet att många har mycket att göra nu innan jul. Jag hoppas att det blir en stund skön yoga för de som testar.

Efter det att jag spelat in bakade jag pepparkakor. Jag testade ett nytt recept som jag fått av en kompis och pepparkakorna blev verkligen delikata! Jättegoda!

När jag bakat pepparkakorna hann jag bara äta lunch och sedan gav jag mig iväg till månadens bokklubbsmöte. Vi diskuterade “Överlevarna” av Alex Schulman (som jag skrev om för några dagar sedan här på bloggen). Det var intressant och naturligtvis roligt att träffa kompisarna i klubben igen.

Nu på kvällen har vi klätt granen och pyntat här hemma. Det var mysigt och jag är glad att barnen hjälpte mig 😊.

Nej, det är dags att sova. Jag är jättetrött. Ha en fin tredje advent🌟🕯️🎅🏼!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.