Invigningen av yogastudion uppskjuten en vecka

150 150 admin
  • 0

Jag har inte skrivit på några dagar. Det var en fin helg och solskenet gav mig verkligen energi. Det var underbart att barnen kunde leka i trädgården och jag fick också en stund ute med en termos thé. Sådna stunder ger kraft när vädret är som idag… Vilka kontraster! Men vädret här i Göteborg är som livet självt, oförutsett och skiftande. Man vet aldrig riktigt hur det skall bli och kanske är det det som gör livet så spännande och lärorikt och det är också där som yogan kommer in som en fantastisk hjälp. Jag tänkte på det när jag yogade i morse. Passet handlade om att “dra in mot mittlinjen” för att skapa stabilitet. Det gäller i alla asana, men det gäller  egentligen också  i livet, att hitta balansen när det känns jobbigt och att lita på att stabiliteten och styrkan finns där (för det finns den!!). Det är därför det känns så bra att ha yogan att komma tillbaka till,  för den får mig att bli mer medveten om den styrkan också i vardagen. Det är förstås fortfarande en lång väg kvar att gå och det är inte alltid lätt att vara människa, men jag tror absolut att yogan är ett utmärkt verktyg för att öva sig på just medvetenhet och att sedan ta med sig den färdigheten från mattan in  i vardagen (fast man får förstås inte glömma att ibland bara vara spontan och bara skratta och vara!!).

Idag har jag tyvärr fått bestämma att premiären för den nya yogastudion får skjutas upp en vecka till tis. v.11. Vi får inte den färidg innan. Det är fortfarande ganska mycket kvar att göra, men jag tror att det kommer att bli fint och mysigt när vi väl är klara. Det skall bli så roligt!! Den här terminen så kommer jag bara att köra två klasser, men min plan är att lägga till minst två kurser till efter sommaren. Jag planerar bl.a. att starta en yogakurs för nybörjare.

Nej, nu är det dags att fördjupa sig i yogaanatomin igen.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.