Jättekall majdag med fler funderingar

683 1024 admin
  • 0

Idag är det en kall vårdag i Göteborg. Jag har till och med sett bilder på Facebook att det har snöat inte långt härifrån. Det är fortfarande jättevackert ute, men jag kan inte låta bli att längta tillbaka till dagarna på Divina och den karibiska hettan. Det var verkligen en underbar tid.

Igår fick jag fin respons på det jag skrev om att våga göra något man är rädd för. Tack!

Jag har funderat vidare idag och har kommit lite närmare ett beslut, men det är inte lätt. När man skall ta ett beslut som innebär stora risker handlar det inte  bara om att  göra det man vill utan även om det man gör gentemot andra – människor i ens närhet som ställer upp och offrar bitar av sitt eget liv. Att hitta balansen mellan att uppträda och handla egoistiskt och att visa hänsyn och tacksamhet för andras situation är inte lätt, men jag vet att jag kommer att bestämma mig snart (egentligen har jag redan bestämt mig).

I eftermiddag har jag avslutning med två barnyogagrupper och sedan två vuxenyogagrupper som kommer att fortsätta med inversioner och andra spännande positioner. Det är alltid roligt att gå ned i yogastudion och undervisa även om jag ibland känner mig trött efteråt. Speciellt på torsdagar brukar jag mer eller mindre stupa i säng och på fredagar efter mitt morgonyogapass är jag alltid helt urlakad :-).

Nästa vecka är som ni vet sista veckan för grupperna på tisdagar, torsdagar och fredagar. Om ni har lust och komma och prova på yogan får ni gärna göra det. Det finns plats i alla grupper så här i slutet av terminen. Hör bara av er i så fall!

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.