Jättevarm vandring i Cinque Terre

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Här är det jättevarmt i dag med, men jag hörde från min mamma hemma i Sverige att det var väldigt varmt i Sverige också. Vi har haft en intensiv dag. I morse sprang jag inte. Istället gick vi alla upp klockan halv sju och lämnade lägenheten halv åtta för att vandra till Monterosso al Mare som är den första byn i Cinque Terre. Vandringen var jättevacker och vi var nästan ensamma på leden.

Monterosso al Mare var en mysig by. Vi var så varma att vi tog ett dopp vid första bästa strand och där visade det sig vara jätteklart och härligt vatten. Efter att ha köpt foccaccia och druckit en hel del vatten gav vi oss vidare till Vernazza. Jag trodde i ärlighetens namn inte att det skulle vara så långt dit, men som tur var gick det bra ändå. Hade det varit svalare hade vandringen inte varit särskilt jobbig, men i gassande sol var den ganska ansträngande, speciellt för barnen.

Vernazza var verkligen jättevackert, men det var för många turister där för min smak. Nere i hamnen var det verkligen fullt med folk och därför badade vi bara snabbt, köpte varsin pizza och tog oss vidare till stationen för att ta tåget tillbaka.

Det var faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till Levanto. Här är så mycket lugnare och jag gillar det.

När vi kom hem gjorde jag min yoga här i lägenheten. Egentligen var jag jättetrött efter den långa vandringen, men det var skönt att sträcka ut musklerna och jag var mer fokuserad än i går när jag yogade på stranden.

Nu ska jag sitta lite grann med min text. Tyvärr är jag väldigt seg för tillfället, så vi får se om jag kan spotta ur mig något kreativt, men jag gör ett försök i alla fall. Annars får jag ta nya tag imorgon 😊.

Ha en jättefin kväll!

Kramar och namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.