Jobb på balkongen

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att allt är bra! Jag sitter på balkongen här i Göteborg. Det har blivit riktigt fint väder, så jag njuter av solen en liten stund. Vi kom tillbaka hit igår och ska stanna ett par dagar innan vi åker upp till Tjörn igen.

Igår satt jag en stund och funderade på yogan och hur jag ska lägga upp arbetet fram tills terminsstart. Ett av mina mål är att skicka ut två nyhetsbrev och att vara mer aktiv på sociala medier. Tyvärr har min motivation minskat lite grann på sistone. Jag tror jag skrev om det i förra inlägget. På grund av Coronapandemin är ju allt så osäkert, men jag fortsätter att planera som vanligt.

Eftersom jag varit ganska stressad och spänd den här sommaren försöker jag nu att påminna mig om att oro inte hjälper någonting. Jag försöker (så gott det går) att vara i nuet och att göra mitt bästa i det. Det är det enda jag kan göra i den situationen vi alla befinner oss. Det blir helt enkelt som det blir.

En annan sak som jag försöker göra är att slappna av med jämna mellanrum. När jag stannar upp och påminner mig själv om att vara i nuet, slappnar jag också av i muskelrna och sluter ögonen. Det är så himla lätt att gå omkring och spänna sig i onödan. Ibland under de här senaste månaderna känns det som om jag gjort det non-stop.

Nu ska jag gå och göra mig en kopp kaffe och sedan ska jag fortsätta att jobba en stund med yogan. Ikväll kommer en kompis hit till oss med sin dotter. Det ska bli roligt att träffas och jag ska påminna mig själv om att lägga jobbet åt sidan och bara vara närvarande :-).

Ha en fin dag!

Namaste och kramar,

Johanna

Buster i blåsten på Tjörn igår😃

Leave a Reply

Your email address will not be published.