Juice

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Ja, så är det måndag igen, sista veckan innan sportlovet. Vi åker till Sälen på söndag med familjen och mina föräldrar. Det ska bli härligt att komma bort och jag är glad att barnen gillar och vill åka skidor fortfarande. Det är bra för dem att vara ute mer. Vi får hoppas att det blir okej väder. Förra året hade vi sol i alla fall några dagar. Jag får se hur mycket skidor jag åker. Jag tycker om slalom, men är ingen fantast😊 . Barnen brukar skratta åt att jag tar med mig en bok i ryggsäcken och gärna sitter och läser i värmestugan om vädret är dåligt.

Idag var jag ganska trött på förmiddagen. Jag tror jag sov lite för lite i helgen. Jag var uppe sent i lördags och hämtade Isabella på en fest och gick ändå upp ganska tidigt igår. I natt sov jag också för lite. Nu känns det dock bättre. Jag la mig i en avslappning 20 minuter efter lunchen. Det var jätteskönt och jag ska försöka hinna med en kort meditation innan yogaundervisningen börjar också.

Nu på eftermiddagen har jag nästan gjort färdigt sekvensen. Jag hade egentligen målet att vara helt färdig, men det är okej. Jag hinner eftersom jag har tid både imorgon och på onsdag och faktiskt också på torsdag. Jag ska ju inte byta tema förrän på torsdag kväll.

Annars har det inte hänt så mycket, men jag har hunnit göra lite god juice och det är jag nöjd med. I helgen åt jag inte alls bra. Jag stressade över bokföringen, var irriterad och ledsen och tröstade mig med fel sorts mat 😪. Så kan det vara ibland och det är okej, men nu vill jag komma tillbaka till mina normala vanor igen. Jag är absolut inte jättestrikt med vad jag äter, men jag vill ändå försöka så gott det går att äta sådant som är bra för kroppen.

Nu måste jag sluta och gå vidare med arbetet. Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.