Julafton och juldagen🎅🏼🌟🎄

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är juldagens kväll och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon reser vi bort till Polen några dagar. Det ska bli trevligt.

Julen har gått lite för fort… Jag känner mig lite vemodig för allt jobb (främst med skolan) + en del tråkiga saker i vår nära vänskaps- och familjekrets gjorde att jag inte riktigt har kunnat njuta av adventstiden och nu är redan julen nästan över 😢, men jag antar att jag får acceptera att det blir så vissa år. Jag har varit bortskämd med väldigt många jättefina och stämningsfulla jular och adventstider. Ibland är det mycket runt omkring och svårt att få ihop det på det sättet man skulle vilja. Det är nog bara att acceptera. Nu ska jag i alla fall njuta av att vara hemifrån några dagar. Det blir bra att få miljöombyte och komma bort.

Under tiden jag är borta ska jag fundera på vårens yoga och på mina mål för 2024. Tyvärr känns det som om 2023 inte varit ett så fokuserat år för mig. Det är väl precis som med julen vissa år blir inte riktigt som man tänkt sig. Nu låter jag lite negativ, men jag tänker ta nya tag i januari😊.

Ha en fortsatt fin juldag!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.