Lite frustrerad

150 150 admin
  • 0

Det är söndag och jag har jobbat nästan hela dagen. Annars har helgen varit trevlig med besök hos kompisar både i fredags och igår kväll. Det är alltid väldigt roligt att ses. Vänner är jätteviktiga!

Tyvärr känner jag arbetsmässigt att jag kört fast. Jag har suttit i timmar för att försöka hitta idéer för mitt bokomslag, men kommer ingenstans. Nu hoppas jag kunna prata med en formgivare i nästa vecka. Jag vet vad jag tycker är fint och hur jag skulle vilja ha omslaget, men det är inte lätt att få ihop det själv… Jag gillar design och formgivning och har ritat och målat (på skoj) hela mitt liv, men det är inte samma sak som att göra ett  omslag till en bok. Jag håller på att bli galen!!

När något inte går som jag vill på ett område blir jag lätt negativ på andra områden också och jag tror att det är därför jag har känt mig allmänt energilös angående yogan också den här helgen. Är lite ledsen att jag inte fick ihop tillräckligt många för föräldra-barnyogadagen igår. Jag vill så gärna att fler skall lära sig mer om yoga och meditation, men det är svårt att nå fram. Samma sak är det med yogahelgen. Det hade varit så roligt om två till kunde följa med, så att vi blir en grupp på tio personer, men jag förstår att det är svårt att få ihop vardagen och helgerna. De flesta är upptagna och uppbokade i veckor framåt och har man en ledig helg vill man kanske hellre vara hemma, men om du har intresse går det fortfarande bra att anmäla sig här på hemsidan: http://yogamedjohanna.com/anmalan

Nu skall jag ha en lugn kväll, läsa och skriva om nästa veckas tema.Låta mig inspireras av några yogaböcker som jag har här hemma. Jag skall slappna av och göra en sak i taget. Det finns lösningar på alla problem. Det gäller bara att andas :-).

Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.