Löpning och yoga för bättre humör

admin
  • 0

Helgen gick fort och nu är det redan måndag igen. Det var en dag fylld av jobb och jag har inte hunnit göra så mycket mer än planera lektioner och undervisa och nu är det redan dags att snart hoppa i säng. I morse sprang jag på löpbandet. Det var en sådan där morgon när det kändes väldigt motigt att gå upp, men jag gjorde det bara och som vanligt kändes det jättebra efteråt. Både yogan och löpningen har den effekten på mig. Är jag på dåligt humör så blir det alltid bättre efter det att jag sprungit eller yogat. Det gäller bara att “pusha” sig själv att göra det och det kan ju vara svårt om man känner sig för trött, men prova om ni inte har gjort det!

Idag blev det också en grön smoothie till kvällsmat. Jag har bestämt mig för att göra en om dagen till att börja med och jag har faktiskt nästan blivit beroende. Idag blandade jag blåbär, grönkål, ingefära och apelsinjuice och den smakade helt ok…

Nu skall jag snart gå och lägga mig och läsa min bok: “The Happiness Project” (som jag skrev om för några dagar sedan, men först skall jag  sitta en stund i meditation. Jag har anmält mig till Deepak Chopras “21-day meditation challenge” (http://www.chopracentermeditation.com/bestsellers/LandingPage3.aspx?bookid=172&af=850). Jag har ju haft som mål att meditera varje dag länge, men jag har svårt att verkligen göra det regelbundet. Nu har jag lovat mig själv att pröva detta och skall se hur det går. Det sägs att man behöver 21 dagar för att skapa en ny vana, så kanske ger det ett långvarigt resultat. Vi får se!

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published.