Måndag och kurserna igång igen

1024 1024 admin
  • 0

God morgon! Hoppas att din måndag börjat bra! Jag kämpar fortfarande lite med motivationen, men jag sprang i alla fall idag för första gången på en vecka. Jag nöjde mig med fem kilometer för säkerhets skull och skall köra det i morgon med. Jag har fortfarande lite hosta kvar och vill inte att den skall bli värre. Morgonens yoga kändes dock bra. Jag märker att styrkan i kroppen finns där.

Nu sitter jag och går igenom mina målsättningar och strategier. Som jag skrev igår har jag tvivlat en del den senaste veckan. Det är naturligt och egentligen bra att komma in i svackor om man kan vända dem till något produktivt. Jag skall därför se om jag kan förändra något och på det sättet förhoppningsvis få bättre resultat. Det är kntealltid lätt att tänka positivt, men jag försöker 😊.

Nu är det kväll. Jag har haft mina yogaklasser och skall gå och lägga  mig och läsa. Ha en fin kväll!

Namaste,
Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.