Måndagsarbete med städning av yogarummet och skapande av sekvenser

576 1024 admin
  • 0

Hoppas att helgen varit givande! Jag hade två trevliga dagar med ett långpass löpning i lördags och sedan konfirmation i Stenungsund och tid hos mina föräldrar på Tjörn samt en ganska lugn dag hemma igår.

Nu är det mindre än en vecka kvar till Göteborgsvarvet. Det är alltid med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot Varvet, men jag skall försöka att slappna av mer i år. Jag har tränat och gjort mitt bästa och mer kan jag inte göra. Jag vet att det av och till kommer att vara tufft, men delar av sträckan kommer också att vara (i alla fall nästan) sköna (speciellt sträckan när man springer in på Slottskogsvallen och ser målet närma sig). Och ingenting kan slå känslan när man korsat mållinjen och kan pusta ut.

Idag har
 jag en halv arbetsdag framför datorn igen. Jag har varit nere och städat i yogarummet i morse, men nu väntar arbete med denna veckas sekvenser. De börjar dock inte förrän imorgon, eftersom måndagsgrupperna ligger en vecka efter i schemat.

Den här veckan är det också avslutning för tisdags-, torsdags- och fredagsgrupperna. Den här terminen har gått otroligt fort. Det är svårt att förstå att det är 15 veckor sedan jag började.

När yogaklasserna slutat kommer jag att sätta igång och planera nästa termin. Jag beräknar att vara färdig med schemat och uppdateringarna på hemsidan senast i nästa vecka.

Förutom att jobba med yogan väntar en intensiv sommar med mycket arbete för mina två böcker. Jag skall försöka att få klart redigeringsarbetet med dem fram tills dess att yogan börjar igen, så att jag kan börja skriva på mina nya texter till hösten.

Jag skall förstås också ta lite semester. Det skall bli jätteroligt att komma till Schweiz igen och hälsa på vänner och familj och dessutom blir det härligt att tillbringa en vecka på franska Rivieran, men det dröjer fem veckor ungefär innan vi åker dit, så innan dess vill jag få ganska mycket gjort.

Nu måste jag fortsätta med sekvenserna.

Ha en fin måndag!

Namaste 

P.S. Bilden är från i söndags när jag sprang med Buster och faktiskt badade vid Låkabadet på Tjörn. Trots att det var iskallt var det en underbar känsla att hoppa i vattnet. Jag älskar verkligen att bada när jag har sprungit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.