Måndagsjobb

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej!

Solen har precis tittat fram här i Göteborg och jag ska snart byta om till yogakläder och göra mig redo för kvällens två pass. Idag har jag varit lite trött. Energin var inte på topp, men så är det ibland. Jag har i alla fall trots det fått gjort ungefär det jag planerat. Måndagarna är bra också för jag har lite tid efter yogan att göra det jag inte fått gjort under dagen.

I morse var det grått och regnigt när jag sprang, men det gick ganska bra ändå. Det är stor skillnad när jag springer utan Buster. De dagar då jag jobbar på morgonen kan han inte följa med och då känns det som om jag hittar min rytm bättre. När jag har med Buster måste jag ju stanna, eftersom han gillar att lukta och uträtta sina behov ganska ofta 😊.

Efter träningen var jag i skolan som jag brukar på måndagar. Idag kändes det som om mina elever var väldigt trötta. Det är nackdelen med att undervisa första lektionen i veckan…

Här hemma jobbade jag med förberedelsearbete för skolan på förmiddagen, men hann också fortsätta att läsa mitt romanmanus. Nu har jag nästan läst igenom hela texten. På onsdag beräknar jag att vara färdig med genomläsningen och ska börja fundera på olika lösningar för publiceringen.

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt att jobba med yogan. Jag har skickat mitt veckobrev, gått igenom sekvensen för ikväll och nu ska jag lyssna på en duktig yogalärare, för att lära mig mer om några av de positioner jag undervisar ikväll. Jag måste också lyssna vidare på videorna för yinyogalärarutbildningen och jobba med bokföringen en liten stund.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.