Mer filosoferande

295 242 admin
  • 0

Chicken Soup for the Soul: Think Positive for Great Health: Use Your Mind to Promote Your Own Healing and Wellness

Den här morgonen tränade jag inte eftersom jag skall ha yogaklasser i kväll och jag känner mig lite trött i musklerna. Det är förresten inte bara musklerna jag känner mig trött i idag. Hela jag känner mig lite trött och hängig. Det blir säkert bättre senare.

Hoppas att det blir lika många som kommer på yogan i kväll, som i tisdags!  Än finns det plats, så det är bara att anmäla sig på hemsidan www.yogamedjohanna.se om du vill prova på! Har du inte yogat så mycket eller är helt ny är nybörjarkursen det bästa. Det kan däremot vara bra med nivå 1-2 om du  har hållit på med yoga ett tag eller är vältränad. Kontakta mig gärna om du har några frågor!

Idag läste jag på Twitter om en ny bok i serien ”Chicken Soup for your Soul” som kommit ut, nämligen ”Think Positive for Great Health”. Det är en bok som jag skall försöka att läsa. Jag intresserar mig väldigt mycket för positivt tänkande (som ni säkert märkt). Kanske för att det faktiskt inte riktigt varit min starka sida alltid. Det är verkligen något som jag jobbar på. Jag har inte alltid haft bra självförtroende (och har det fortfarande inte i alla situationer)  och med ett lite svajigt självförtroende är det inte alltid lätt att vara positiv. Det är lätt att lägga skulden på sig själv i många situationer och inte se klart och sakligt på svårigheter.

Att läsa hjälper mig mycket att hitta styrka och inspiration och det är därför jag älskar böcker med positiva budskap. Visst kan jag ibland vara kritisk och skeptisk till för mycket ”fluff”, men vad är livet egentligen? En resa som vi själva väljer hur vi ställer oss till. För vissa är det kanske mer av en ”räkmacka”, men för de flesta av oss är det en halväten knäckskiva som inte alltid är så aptitlig, men faktiskt för det mesta smakar riktigt gott (om man tar sig tiden att stanna upp och känna efter!).

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.