Mer jobb med skrivandet och nya böcker

1000 750 admin
  • 0

Dagarna går fort. Jag tycker inte det var länge sedan jag gick upp i morse… I natt provade jag en sömnapp för at undersöka hur jag sover. Den heter Sleep cycle och visade de olika sömnstadierna och det var intressant. Jag tror att det är viktigt att inte mäta allt för mycket som man gör, för det kan leda till mer stress (istället för syftet att förenkla livet), men jag är intresserad av sömnen och tycker att det kan vara kul att se hur min sömn är under en period. Kanske slutar jag sedan eller fortsätter. Främst är jag intresserad av alarmfunktionen och om mobilen kan väcka mig när jag inte är i djupsömn. I morse tyckte jag att det funkade, men vi får se hur det går under de kommande dagarna.

På förmiddagen fortsatte jag  att jobba med mitt skrivande. Nu har jag gett manuset till min mamma och bett henne läsa igenom det. Det känns nervöst. Att låta någon man känner läsa det man skrivit är jätteläskigt, men nödvändigt. Jag måste våga och nu har jag gjort det. Tänker att det är bättre att hon läser det nu och upptäcker om något är konstigt, än om hon läser boken när den är tryckt och påpekar saker då.

Förutom att skriva försöker jag ju också läsa ett par böcker i veckan. Det är mitt mål, men går naturligtvis inte alltid. Idag har jag till exempel inte haft tid att läsa någonting, men jag hoppas kunna läsa lite ikväll, efter yogan och innan jag går och lägger mig. Den här veckans böcker är: Oavsett vad som händer av Lisa Nichols, The Four Purposes of Life av Dan Millman och One Plus One av Jojo Moyes. Lisa Nichols är en amerikansk coach som skrivit många böcker. Jag har inte läst något av henne förut och tänkte därför att Oavsett vad som händer kunde vara spännande att läsa. Jag försöker ständigt att hitta nya källor för inspiration och kunskap. Det räcker förstås aldrig att bara läsa böcker. Man måste göra något också, men böckerna får mig att fortsätta kämpa när det känns jobbigt och trögt. De är en inspiration, precis som ett Instagram- eller Facebookinlägg kan vara. Dan Millman kom jag i kontakt med när jag lyssnade på en podd från Lewis Howes The School of Greatness. Millman har skrivit Way of the Peaceful Warrior som jag också vill läsa och har hemma just nu. Jojo Moyes är en av mina favoritförfattare när jag vill läsa något lättsamt och underhållande, så det skall bli kul att läsa One Plus One.

Nu är det snart dags att förbereda den här kvällens yogaklasser. Det skall bli roligt att gå ned i yogastudion och träffa mina trevliga elever!

Namaste,

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.