Miami

1024 683 admin
  • 0

Glad påsk! Hoppas att du har haft en fin påskafton!

Idag har tiden gått fort. I natt gungade det ganska mycket på båten, så jag vaknade och hade svårt att somna om. Till slut somnade jag i alla fall och vaknade strax innan sex precis när båten var på väg in i hamnen här i Miami. Det var fortfarande mörkt och man såg alla höghus med belysning, vilket var väldigt speciellt. Miami är en mysig stad tycker jag.

Efter löpningen, yogan och meditationen åt jag frukost med resten av familjen och mina föräldrar. Direkt efter det gick vi av båten och tog en trolley över bron (till downtown) och sedan en buss till Miami Beach. Vi var där för två år sedan också. Det finns några roliga affärer där och naturligtvis stranden. Tyvärr hann vi inte stanna så länge, eftersom vi ville tillbaka till båten där min bror och hans familj var. De har kommit från North Carolina nu.

Nu har vi ungefär en och en halv timme kvar tills vi skall äta tillsammans i restaurangen. Jag har tänkt att läsa lite och fixa några andra saker. Snart måste jag börja redigera roman 2. Peter har också läst texten nu och gett mig några råd angående förbättringar. Parallellt med redigeringen av roman 2 jobbar jag med roman 3. Mitt mål är att göra lite varje dag. I “Off the Clock” skriver Laura Vanderkamm om hur bra det kan vara att ha ett mål att göra något varje dag. Det behöver inte vara stort, men i längden blir den ändå mycket gjort. Det är det som är fascinerande, att om jag skriver en sida om dagen, så blir det ändå 365 sidor på ett år!

Ha en fin påskafton!

Namaste,

Johanna

Miami i morse

Leave a Reply

Your email address will not be published.