I Bahamas

683 1024 admin
  • 0

Idag är det långfredagen och vi är i Bahamas. I morse när jag var uppe och sprang var det kolsvart ute, men med fullmåne. Det var en speciell känsla. Sedan efter ungefär tjugo minuter gick solen upp. Det var så vackert. I boken jag läser nu (“Off the Clock” som jag skrivit om flera gånger här på bloggen) skriver författaren (Laura Vanderkamm) om hur viktigt det är att verkligen ta in det man vill minnas. Jag har själv en tendens att rusa från det ena till det andra, men boken har fått mig att försöka tänka på att stanna upp. Känslan jag upplevde i morse var speciell och jag tror faktiskt att jag kommer att minnas den väldigt länge. Kanske på grund av att boken fått mig att påminnas om att försöka vara mer närvarande i det jag upplever. Även om jag är yogalärare glömmer jag det ibland…

Ett annat starkt minne från idag är när jag satt i min meditation efter yogan. Idag gick det ganska bra att meditera och precis i slutet kom solen fram. Jag satt i skuggan, men kanske svängde båten lite, så att solens strålar värmde min ena axel. Det var en väldigt härlig känsla, som jag också skall ta med mig och minnas.

På eftermiddagen var vi i land i Nassau. Vi har varit här två gånger på den förra kryssningen och tyvärr tycker jag det är lite rörigt och stökigt här. Vi hade inte tid att åka över till ön där hotellet “Atlantis” ligger och det var lite synd. Stranden som ligger i “stan” är inte så fin, men vattnet är däremot väldigt härligt. Vi badade en stund, men gick sedan tillbaka till båten.

Nu skall jag snart duscha och göra i ordning mig för kvällen. Hoppas att du har en fin långfredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.