Morgonrutin

768 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är fint med dig!

Det känns bra att börja en ny vecka. Varje morgon när mobilen ringer är jag trött och skulle gärna vilja ligga kvar i sängen, men när jag väl sitter på min yogamatta och gör min meditation känns det mycket bättre. Jag är glad och tacksam att jag har möjlighet att meditera och yoga på morgonen. Jag gör också fortfarande Wim Hofs andningsövning varje dag. Den började jag med i samband med att hela covid-cirkusen satte igång i början av 2020. Om du vill testa den andningsövningen hittar du den här:

Efter meditationen, andningen och min dagliga yoga springer jag oftast (inte på fredagarna, eftersom jag undervisar tidig yoga och sedan jobbar på skolan, då får jag springa på eftermiddagen istället). Min morgonrutin är helig för mig, men för några år sedan skulle den ha varit svår att genomföra eftersom barnen var mindre då och behövde mer hjälp. Nu klarar de sig själva och det är jag väldigt tacksam för.

På morgonen var jag på skolan och hade min lektion med tyska 3-gruppen. Det var trevligt, men jag önskar att jag hade mer tid med dem. Det är så mycket jag vill göra :-).

Nu på eftermiddagen har jag gått igenom sekvenserna och kompletterat dem med några övningar för mage och bål. Jag hoppas mina elever kommer att gilla de nya passen med fokus på bakåtböjningar.

Tiden går fort och jag måste sluta här.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Glöm inte att testa min yoga på Youtube 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.