Yoga, skrivande och jobb i skolan

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är tisdag och jag ska snart äta lunch. Idag hade jag svårt att komma igång med jobbet efter min träning. Jag var jättetrött och behövde äta frukost tidigare än vanligt. För det mesta försöker jag att ha ca. 14 timmar mellan mitt sista mål på kvällen och det första på morgonen, men idag gick det inte. Jag var helt enkelt för trött. Hur som helst, efter lite extra kaffe och en chokladbit 🙂 gick det bättre.

När jag väl fick upp energin i kroppen fick jag mycket gjort för skrivandet och det är jag jätteglad för. En massa tankar och idéer för roman fyra bubblade upp i huvudet. Den här gången gör jag lite annorlunda jämfört med hur jag gjort när jag skrivit mina tidigare romaner. Vi får se hur det går. Förhoppningsvis blir resultatet bättre. Just nu håller jag bara på att skriva på själva handlingen och har ännu inte börjat med scenerna (men jag längtar efter att få göra det).

Nu innan lunch har jag jobbat med yogan. Igår började jag ju en ny sekvens med fokus på bakåtböjningar i yogastudion och det var inte helt enkelt. Jag försöker alltid att förnya mig och tittar ständigt på olika yogavideor med duktiga lärare för att utvidga min kunskap. Det är superintressant, men gör också att jag ibland måste utmana mig själv med sådant jag inte gjort förut. Igår kände jag att jag inte var så tydlig, så idag har jag gått igenom programmet igen och hoppas att det ska gå bättre. Jag vill så gärna att eleverna lär sig så mycket som möjligt.

Igår kväll la jag ut ett inlägg om mina yogavideor på Youtube (du kan hitta dem här: https://www.youtube.com/channel/UCb9SzQ7cTxSlW0sAw1ACIEA) och fick ett så gulligt meddelande av en av mina “tittare”. Hon skrev att hon gör ett av mina pass flera gånger i veckan och att hon tyckte mycket om dem. Det känns nästan overkligt att det finns sådana som yogar med mig på Youtube och att jag faktiskt lyckats sprida yogan till flera genom min kanal. Min dröm är att alla skulle hålla på med någon form av yoga. Jag tror att världen skulle bli lite bättre då 😍. I min yogastudio kan jag ju tyvärr inte ta emot så många, men på Youtube finns det ju inga begränsningar (förutom språket förstås).

Nu ska jag gå ut med Buster och ta lunch. Efteråt måste jag förbereda mina lektioner i skolan och sedan cykla iväg för att undervisa. När jag kommer hem är det bara att byta om och gå ner i yogastudion.

Ha en fin dag och kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.