Morgonyoga vid havet

636 1024 admin
  • 0

Vi har åkt söderut nu och är vid kusten i staten North Carolina. Här hyr vi ett jättefint hus precis bredvid stranden. Att bo så nära vattnet känns fantastiskt. I morse yogade jag på vår terrass och det var en härlig känsla att höra vågorna som slog emot stranden. Att yoga utomhus är något speciellt som jag önskar att jag kunde göra oftare. Ibland glömmer man av att man faktiskt kan göra det i Sverige också. Det kan förstås inte vara för kallt eftersom man är barfota, men en varm vår- eller höstdag går det säkert lika bra som på sommaren.

Innan vi åkte hit till Surf City hade jag möjlighet att besöka en bokhandel (Barnes & Nobel) och det var också väldigt roligt. Jag botaniserade länge bland alla böcker och hittade till slut tre intressanta yogaböcker. Den första handlade om hur man positionerar kroppen rätt i olika asanas, den andra handlade om barnyoga och den tredje om hur man yogar i par (en teknik som jag använder mycket i barnyogan), Jag skall skriva mer om böckerna senare, när jag haft tid att läsa dem.

Namaste,

Johanna

22juni14

Leave a Reply

Your email address will not be published.