Mer yoga och löpning

1019 1024 admin
  • 0

Jag sitter ute och skriver på vår terrass. Framför mig ser jag havet och vågorna. Det är en underbar miljö att skriva i. Det är fascinerande att besöka stora städer och vistas i miljöer med många människor och kända byggnader, men naturen är något som ger mig något speciellt. Kanske är det så när man har små barn och allt är så intensivt runt omkring en att man får ett större behov av lugn och ro. När jag var yngre tog jag naturen mer för given och ofta kände jag mig inte riktigt hemma där.

Jag hade tänkt att skriva igår, men tiden bara försvann. Jag yogade på terrassen igen och det var härligt. Imorse sprang jag på stranden i bikini och barfota, en underbar känsla. Min pappa har mätt upp en sträcka som är 10 km fram och tillbaka. Jag sprang ganska långsamt och ibland är det skönt att göra det. I den här värmen får jag då och då ont i huvudet om jag springer för snabbt och då är det bättre att ta det lugnt för att undvika att få huvudvärk.

Nu på eftermiddagen har vi varit och handlat. Det är spännande att titta på alla matvaror som finns i andra länder. Här känns det som om det inte är så vanligt med ekologiskt, men det kan också hända att jag varit i fel affärer. På Whole food’s i New York fanns det naturligtvis en massa ekologiska varor och min syssling tipsade mig om “Trader Joe’s” som jag skall försöka att besöka när vi kommer till Florida. Jag rapporterar vidare.

Namaste,

Johanna

24juni14

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.