Midsommarhälsningar från North Carolina

577 1024 admin
  • 0

Just nu befinner jag mig i North Carolina hos min bror. Efter ett väldigt givande besök på University of Pennsylvania i Philadelphia (där jag träffade den trevlige forskaren Scott Kaufman) kom vi i förrgår fram till Washington DC. Det var mycket varmt (över 30 grader), men vi hann ändå ta oss en titt på staden och de mest kända platserna (bl.a. Vita huset). Igår åkte vi vidare söderut och jag besökte ytterligare en skola och hade ett intressant samtal med rektorn där. Det är spännande att få en inblick i skolsystemet i det här landet och jag ser många likheter med Sverige, men också en del olikheter. Jag tycker ibland att vi borde använda möjligheten att lära oss av varandra mer än vad vi gör i dagsläget. Förhoppningsvis blir det bättre i framtiden.

Igår kväll kom vi fram till min bror och hans familj. Det var roligt att träffas och mina barn är så glada att se sina kusiner igen.

Idag yogade jag på min nyinköpta yogamatta (Manduka prolite) som är en lättare version av den matta jag har hemma (Manduka black mat pro). Eftersom den sistnämnda är så tung, så passar den inte att resa med och på grund av det bestämde jag mig för att köpa en lättare matta. Jag är väldigt nöjd med den. Det känns slitstark och skyddar knäna bra, men är samtidigt lättare att transportera än den svarta mattan.

Hoppas att ni får en riktigt fin midsommar!

Namaste,

Johanna

20juni14

Leave a Reply

Your email address will not be published.