Mumsig lunch i stan

768 1024 admin
  • 0

Glad fredag 🙂! Jag Ă€r hos mina förĂ€ldrar nu. Imorgon skall vi pĂ„ besök hos nĂ„gra kompisar i nĂ€rheten, sĂ„ vi passade pĂ„ att Ă„ka upp hit till Tjörn redan idag.

Min fredag har varit splittrad. I morse hade jag min sista yogalektion för veckan. Jag gillar verkligen fredagens yoga. Det kÀnns mysigt att avsluta yogaarbetsveckan med en lektion pÄ morgonen.

PÄ förmiddagen var jag ute och sprang som vanligt. Jag Àr tacksam att det inte regnade dÄ. Jag lÀngtar verkligen efter vÄren nu!

PĂ„ lunchen var jag inne i stan och trĂ€ffade min gamla kollega frĂ„n min tid som gymnasielĂ€rare. Det var jĂ€ttetrevligt! Vi Ă„t pĂ„ en restaurang pĂ„ ChalmersomrĂ„det “Wijkanders” hette den. Jag valde det vegetariska alternativet som var en vĂ€ldigt god risonirĂ€tt med bl.a. rostade grönsaker och parmesan. Mums!

Under eftermiddagen grejade jag mest hemma. Jag hade tĂ€nkt att göra fĂ€rdigt yogasekvenserna, men jag fĂ„r göra det i morgon istĂ€llet. Det Ă€r skönt att jag Ă€r flexibel och kan vĂ€lja sjĂ€lv nĂ€r jag skall jobba. Det hade dock varit skönt att vara klar redan idag, men nu Ă€r jag inte det och det löser sig Ă€ndĂ„ 🙂.

IkvĂ€ll skall jag titta pĂ„ finalen av “Talang” med barnen och resten av familjen (och samtidigt lĂ€sa manuset till roman 2). Jag Ă€r fascinerad av killen som gör pole-dancenumret. Vilken kroppskontroll han har! Undrar hur lĂ„ngt han kommer i kvĂ€ll. Det hade varit roligt om han vann!

Ha en fin fortsÀttning pÄ fredagen!

Namaste,

Johanna

Min mumsiga lunchmat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.