Mycket yogaundervisning

1024 1024 admin
  • 0

Hur mår du? Hoppas att det har varit en bra dag för dig! Jag har fått ganska mycket gjort och är nöjd, men lite trött. På torsdagar och fredagar går jag upp klockan kvart över fem. Det känns i kroppen på eftermiddagarna. Jag brukar ibland gå och lägga mig och vila en stund, men idag har jag inte hunnit.

Jag har fortsatt att samla positioner för nästa veckas sekvenser. Mitt mål är att sätta ihop dem imorgon, så att jag har helgen till att jobba med min text som skall in till lektören på måndag. Vi får se hur det går. Jag har en lunch med en kompis inplanerad också, så jag kommer inte riktigt så mycket tid som jag brukar.

Nu i eftermiddag har jag suttit och funderat lite på hur jag skulle kunna jobba med mitt motivationsarbete på ett bättre sätt. Jag har ju skrivit boken “Alla kan lyckas med sina studier” och skulle så gärna vilja komma ut med det jag kan på ett bra sätt. Min tanke är att ge elever och studenter, men också personer som arbetar, tips på hur de kan förbättra sina resultat, men också må bättre.

En tanke jag har är att skriva ytterligare en bok med fler tips och min andra idé är att spela in tips och lägga upp på youtube. Jag skall fundera mer på det under helgen.

Nu måste jag jobba med mitt skrivande. Det är bara en timme kvar tills jag skall gå ned till yogastudion och undervisa, så tiden är knapp.

Ha en jättefin torsdag!

Namaste,

Johanna


Jag dricker fortfarande selleri-juice varje dag och tycker inte smaken är så farlig längre🙂.

Brukar pressa två buntar selleri åt gången, så att jag slipper hålla på med juicen varje dag.

De här yogakorten är väldigt praktiska och barnen tycker om dem också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.