Regn, regn, regn

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Idag var det inte kul att springa. Så fort jag kom ut blev mina fötter dyngsura. Jag sprang nästan hela min runda i flera centimeter tjockt slask… Usch… Buster var inte heller förtjust och ville nog bara hem. Ja, ja löpningen är precis som livet. Ibland är det lättare och ibland svårare. Det är bara att bita ihop och acceptera att det är så :-)!

Nu har jag nästan jobbat färdigt för idag. Om en knapp halvtimme skall jag åka med Philippa till baletten. Det har varit en bra arbetsdag. I förmiddags samlade jag fler positioner för nästa veckas nya sekvenser. Efter lunch spelade jag in veckans meditation, som faktiskt är en andningsövning. Du kan testa den här!

https://youtu.be/K7M3g4uj2WM

Efter inspelningen satt jag och skrev på roman tre. Idag blev det 1357 ord. Jag vet att det inte är mycket, men jag tar mig långsamt framåt i manuset och har nu skrivit 44 sidor. Jag får acceptera att jag inte kan skriva mer just nu, men på måndag när jag lämnat in roman 2 till lektörsläsningen har jag mer tid och försöker satsa på minst 2000 ord om dagen, så att jag når mitt mål att vara färdig med ett första utkast innan sommaren.

Nu måste jag plocka ihop mina biblioteksböcker och det andra som skall med när jag kör Philippa.

Ha en fin fortsättning på (den regniga) onsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.