Huvudvärk

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Idag har jag tyvärr lite ont i huvudet. Jag får det då och då och det är okej (men lite jobbigt också :-)) . På sistone har jag i alla fall kunnat hantera min huvudvärk bättre. Jag vet när den kommer och vad orsaken är och jag försöker att inte blir för arg eller irriterad på den. Det är förstås mer eller mindre jobbigt med huvudvärk beroende vad man förväntas göra. När jag sitter här hemma och skriver har jag lättare att slappna av än när jag står framför mina elever och undervisar. Vi får se hur det går idag. I värsta fall får jag ta en huvudvärkstablett, men jag försöker utan nu på dagen.

Jag hann inte avsluta inlägget förut. Nu är det eftermiddag och jag skall snart förbereda mig för kvällen yogakurser. Tyvärr blev min huvudvärk värre och jag var tvungen att ta en tablett och gå och lägga mig i ett par timmar. Som tur är känner jag mig bättre nu och jag hoppas att det håller i sig. Jag är i alla fall otroligt tacksam att jag känner mig bättre.

Snart är det dags för mig att lämna min andra romantext för genomläsning. Det känns bra att äntligen komma vidare med mitt skrivande och det skall bli intressant och se vad jag kan lära mig av att någon utomstående läser texten.

Jag har också kommit igång ganska bra med den tredje romanen. Det känns som om jag lär känna karaktärerna mer och mer. I den tredje romanen kretsar handlingen också kring tre kvinnor (precis som i “Systrar…”). Det är en fristående fortsättning på den andra romanen (som är en fristående fortsättning på “Systrar…”).

Nu skall jag göra min grönkålssmoothie och sedan fixa i ordning mig. Efter att ha haft migrän kan man behöva lite uppfräschning :-)!

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.