Mycket att göra

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr har de senaste dagarna varit ganska stressiga för mig och jag har kommit efter här på bloggen. Idag är det lördag, men jag ska försöka skriva lite om de dagarna jag missat här ändå. I torsdags hade jag lektion på skolan på morgonen. Jag föredrar mina morgonlektioner eftersom jag då får en paus mellan dem och mina yogapass som börjar på eftermiddagarna. På fredagar gör det ingenting att jag har yoga på morgonen innan skolan för då kan jag vila på kvällen.

När jag kom hem från skolan grejade jag här hemma. Eftersom jag undervisar tre kurser nu och ännu inte lärt känna eleverna så väl, så är det mycket att sätta sig in i. Jag blir också tröttare efter mina lektioner än jag brukar, men det kommer så klart bli bättre när jag kommit in i mina rutiner.

På eftermiddagen hade jag barnyoga och sedan följde två andra lektioner med nivå 1 och nivå 2.

Mamma var på besök när jag kom hem och det var trevligt, men jag var tyvärr tvungen att gå och lägga mig tidigt eftersom jag ville få min sömn.

Tyvärr var det inte mycket mer som hände i torsdags. Jag hann i alla fall göra mina juicer och det är jag glad för. Det tar visserligen en del tid, men de är så goda och jag älskar verkligen min juicemaskin. Det är ett av de bästa köpen jag har gjort!

Kramar❤️

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.