Snurrig onsdag

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är det onsdag eftermiddag och jag känner mig lite snurrig. Som jag skrivit här på bloggen har den senaste tiden varit ganska stressig och också oklar på grund av en del andra faktorer. Det har tagit på mina krafter och allt är inte utrett ännu, men jag hoppas att det snart blir lugnare. Terminsstarten är alltid speciell och i år har jag en kurs mer än vad jag brukar ha och det känns.

I morse bestämde jag mig för att sova en timme extra eftersom jag haft några tuffa dagar. Det var ett bra beslut. Jag tror att jag kommer att göra det på onsdagarna. Det gör att jag får en liten paus och orkar de andra dagarna i veckan.

På förmiddagen efter träningen var jag och handlade som jag brukar och sedan var det redan dags för lunchen.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat mycket med mina lektioner i skolan, men också börjat förbereda nästa veckas pass. Mitt mål är att ha sekvensen färdig på fredag. Jag vill också bestämma vad jag ska spela in på fredag. Förra veckan var det ju ett yinyogapass, så den här gången vill jag antingen göra ett styrkepass eller en vanlig yogasekvens. Vi får se vad det blir. Nu är det i alla fall bara sju personer kvar tills jag når 1000 prenumeranter. Om du inte prenumererat på min kanal ännu, kan du göra det här. https://www.youtube.com/channel/UCb9SzQ7cTxSlW0sAw1ACIEA

Det är dags för mig att börja förbereda mig för kvällens klass.

Ha fortsatt fin dag!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.