Inspelning och pizza

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Igår hade jag tyvärr inte tid att skriva heller. Det var en intensiv, men egentligen bra dag. På morgonen var jag ute tidigt och sprang. Efter det hade jag min sista yogalektion för veckan och sedan var det dags att cykla till skolan och ha tyska. Nu kommer jag ju att ha två lektioner i tyska på fredagar (med en paus emellan). Mitt nya schema i skolan gör att jag måste ändra lite i min fredagsrutin och igår var första gången med den.

När jag kom hem från skolan var jag tyvärr helt slut. Jag åt lunch och var jag tvungen att sova en stund. Som tur var kändes det bättre efter min tupplur och jag kom igång med städningen av yogastudion och huset. Jag orkade också spela in veckans video (som kommer upp på Youtube imorgon).

På kvällen övningskörde jag med Isabella. Philippa skulle till Hovås och då passade det bra för Isabella att köra. Nu har vi ju kört ett tag och jag känner att vi kommit in i en rutin, men vi behöver öva specifika moment, så att hon är bättre förberedd för uppkörningen när den kommer.

Vi köpte pizza på vägen hem från Hovås, men tyvärr var det bara Isabella som var med och åt med oss. Philippa var ju i Hovås och Josefina var i Kullavik hos en kompis.

Efter middagen var jag helt färdig, men fick ändå gjort en del för yogan. Jag är glad för mina pass för nästa vecka är nästan helt klara och det är jätteskönt. Jag avskyr att vara ute i sista minuten med både yogan och jobbet i skolan. Att vara förberedd känns alltid bäst.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.