Lugn lördag, huvudvärk och tid med familjen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag fortsätter att vara i otakt med skrivandet här på bloggen. Nu är det redan måndag, men jag ska försöka att skriva ikapp idag. Hur som helst, lördagen var lugn. Tyvärr vaknade jag med huvudvärk igen. Jag har skrivit ganska mycket om min huvudvärk här på bloggen genom åren. Den är hormonrelaterad och i den åldern jag nu befinner mig i är ju hormonerna lite upp och ned och det är därför jag ofta får ont i huvudet. Som tur är kan jag ändå (för det mesta) hantera den – ibland utan en huvudvärkstablett och ibland med en, men det brukar räcka för att jag ska kunna fungera. Jag vill dock lära mig att bli ännu bättre på att slappna av, för även om min huvudvärk hänger ihop med hormonerna, så tror jag att det skulle kunna bli bättre om jag fokuserar lite mer på avslappning och meditation. Jag är i bra fysisk form, men jag är som person ganska orolig av mig och det gör att jag lätt spänner mig. Som tur är har jag yogan som verktyg, men som jag precis skrev, jag skulle kunna använda mig mer av avslappning och meditation.

Peter och jag tog en tur runt Delsjön igen och precis som förra veckan var det väldigt skönt att bada efter vårt löppass. Vattnet är fortfarande ganska varmt, eftersom det varit ovanligt varmt i luften.

Efter löpningen yogade jag och sedan tog jag det lugnt hemma. Det var väldigt skönt att inte ha något särskilt planerat. Jag vilade en del, men hann också med att förbereda mina lektioner och att jobba med yogapassen.

På kvällen åt vi tacos tillsammans i familjen. Alla var hemma och det var mysigt. Jag gillar verkligen när vi har tid att sitta ned och äta middag tillsammans. Visserligen brukar tjejerna ha bråttom i väg till något, men även om det bara blir en liten stund betyder det mycket.

Kramar❤️

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.