Hemmasöndag

1024 576 admin
  • 0

Hej,

Även söndagen blev lugn. Jag var väldigt tacksam när jag vaknade på morgonen och inte hade huvudvärk. Peter var trött för han hade sovit dåligt ett par nätter, så jag sprang själv med Buster. Jag tog den “tråkiga” rundan, men den var skön ändå. Det är alltid härligt att springa på helgerna, även i stan, eftersom det är så tomt på gatorna på mornarna.

På förmiddagen efter löpningen, yogan och frukosten åkte jag och handlade. Jag hade tur för Josefina följde med. Som jag har skrivit här förut tycker jag att det är mycket roligare att handla mat med barnen. Det är mysigt att få sällskap, speciellt eftersom tiden med barnen är så knapp.

Efter lunch jobbade jag med skolan och med yogan. Jag redigerade och la upp veckans yogavideo bland annat. Du kan titta på den här:

Om du inte har prenumererat på min kanal får du jättegärna göra det 😊. Nu saknas det bara tre prenumeranter så har jag 1000 stycken som varit mitt mål länge. Jag vill ju sprida yogan till så många som möjligt och genom min Youtube-kanal kan jag göra det, men det är inte lätt. Youtube har en massa algoritmer som är svåra att förstå sig på.

Annars gjorde jag inte så mycket mer på söndagen. Barnen var hemma en del, så vi umgicks i familjen och åt söndagsmiddag ihop. Peter och jag gjorde fisksoppa tillsammans och det var trevligt. På kvällen ringde Peter en av våra kompisar i Schweiz och pratade med henne. Hon är en gemensam vän till en annan kompis i Schweiz som tyvärr har det svårt just nu och ligger inlagd på sjukhus. Det är en av Peters bästa vänner, så det är extra tråkigt att vara långt bort. Vi hoppas i alla fall att han snart bli bättre.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.