Ny vecka

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det här med bloggskrivandet går just nu inte så bra. Jag tror det beror på att jag har fler lektioner i skolan och en större tjänst och att jag därför har mindre tid eller rättare sagt måste bli bättre på att prioritera bloggen😊.

I måndags hade jag lektion på morgonen efter min träning. Det var trevligt att träffa eleverna igen, även om det inte är världens lättaste att ha första lektionen på måndag morgon.

På förmiddagen jobbade jag nästan bara med skolan, men jag gjorde också de sista förberedelserna för den nya yogasekvensen. Allt var ju städat och klart i studion, men jag går alltid igenom mina pass en extra gång innan jag undervisar dem. Det är alltid som svårast på måndagar när jag kör dem för första gången.

Det blev i alla fall två trevliga yogalektioner och efter det åt jag middag och tiden bara gick lite grann. Så är det ofta på kvällarna efter mina pass. Jag har skrivit om det förut. Det är som om luften går ur mig och jag har väldigt svårt att fokusera eller att göra något vettigt på kvällarna när arbetsdagarnaär slut. Till saken hör att jag nog måste acceptera att det är så ibland. Jag är inte mer än människa och min energi räcker bara så långt. Hur som helst, måndagar är alltid sköna i alla fall eftersom jag slutar 19.10, vilket är drygt en timme tidigare än på tisdagar och torsdagar.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.