Ny annons för yogan

940 788 admin
  • 0

Hej!

Oj, vad varmt det är här i Göteborg idag! Jag sitter med balkongdörren öppen och hade gärna varit och badat, men om en knapp timme börjar min yoga och efter det är det för sent för att åka någonstans.

Idag har jag bara en yogalektion och det känns bra. Jag hinner äta middag med barnen efteråt och det är trevligt. På tisdagar och torsdagar är det inte möjligt eftersom jag slutar så sent. Tiden med barnen är ju tyvärr ganska knapp nu för tiden, så middagarna känns extra viktiga. Det är då kan prata allihop och vara tillsammans.

Annars har dagen egentligen varit bra (förutom att jag har lite ont i huvudet för tillfället, men jag hoppas att det försvinner snart 😊). I morse utformade jag en ny annons för yogan. Jag vill så gärna få med några fler i mina grupper. Yoga är ett fantastiskt verktyg för att hantera stress och oro, men också för att bygga upp styrka och mjuka upp kroppen och jag skulle önska att alla tog sig tid att yoga lite varje vecka. Det spelar egentligen ingen roll vilken ålder och vilken form man är i. Yoga kan ju anpassas på en massa sätt. Hur som helst, jag hoppas att annonsen kanske kan leda till att jag får några fler deltagare i mina grupper. Är du inte anmäld går det bra att komma och prova på en gång gratis innan du bestämmer dig. Kontakta mig gärna om du har några frågor: johanna@yogamedjohanna.se eller 0768-937211.

Ja, snart ska jag gå ned till studion och förbereda. Innan dess ska jag läsa lite. Sedan några dagar tillbaka har jag begränsat mitt användande av sociala medier och internet över huvud taget och jag mår mycket bättre av det. En konsekvens av det här är att jag har mer tid att läsa (och göra annat, vilket är positivt!).

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.