Ny Video

778 778 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du haft en fin dag “so far”. Jag ska alldeles strax gå och göra min eftermiddagssmoothie innan jag gör i ordning mig för eftermiddagens och kvällens undervisning. Vädret är fint och vi ska vara ute igen. Härligt!

I dag har jag haft mer energi än de senaste dagarna och det är jag glad för. Tror det beror på att jag sov ganska gott i natt. Jag vaknade inte en enda gång. Annars är det som om jag har många avbrott under nätterna, vilket jag märker när jag vaknar på morgonen och inte är utsövd trots att jag går och lägger mig i tid.

På morgonen (efter löpningen) hade jag min herryoga och sedan spelade jag in en ny sekvens för youtube. Tyvärr är den inte överförd ännu, så jag kan inte lägga ut den här. Men du kan titta på den imorgon (förhoppningsvis).

Det är faktiskt väldigt roligt att spela in mina videor. Jag gillar att undervisa och har vant mig vid kameran. Nu funderar jag över hur jag ska fortsätta under sommaren. Jag har en del idéer på vad jag kan göra och återkommer när jag vet mer.

På eftermiddagen fortsatte jag med mitt redigeringsarbete för motivationsboken. Tyvärr tar det längre tid än jag trodde, men nu är jag i alla fall igenom ca. hälften av texten och det känns bra. Jag kommer att få lägga till och jobba mer på den, så det kan hända att jag inte får iväg den till förlagen som jag tänkt, men vi får se.

Nu måste jag sluta här, men önskar dig en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

P.S. Såg på en trevlig intervju av Bob Proctor i morse. Om du behöver lite motivation och pepp är den värd att lyssna/titta på. Bob Proctor är verkligen en inspiration – så gammal, men ändå 100% motiverad! Du hittar den här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.