Mycket läsning

768 1024 admin
  • 0

Hej, hej! Hoppas det är bra med dig!

Jag ska bara skriva några rader innan jag tar en promenad med Buster. Det har varit en solig dag här i Göteborg, men det är kallt i vinden. Jag satt en stund på balkongen tidigare och det var skönt, men tyvärr lite kyligt.

Igår på uteyogan var det också lite kallt, men det gick bra att ha båda passen i trädgården och det var roligt. Jag tycker den nya sekvensen blev ganska bra och hoppas eleverna tyckte det också. Imorgon kör jag klassen för höfterna igen. Torsdags- och fredagsgrupperna är på samma “schema” som måndagsgruppen. Nästa tisdag är det alltså ingen yoga, men måndags-, tisdags- och torsdagsgrupperna kör som vanligt.

Idag har jag mest läst. Det är skönt att ha en sådan dag emellanåt. Jag har koncentrerat mig på att avsluta boken “Hyperfocus” som är skriven av Chris Bailey. Boken var spännande och intressant, om än lite “pratig”. Jag lärde mig mycket och ska prata om den i min vlogg på fredag.

Nu ska jag läsa skönlitteratur i ett par dagar. Boken “Bokcirkeln vid världens ände” av Frida Skybäck står på tur. Jag försöker att läsa ur perspektivet att lära mig och studera tekniker som författaren använder och kopplar det till det jag lär mig i teorin som jag läser parallellt. Det är spännande att läsa på det här sättet, men ibland glömmer jag av mig och läser på av ren nyfikenhet av att vilja veta vad som händer i texten 🙂.

Okej, dags att sluta!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.