Oproduktiv fredag

683 1024 admin
  • 0

Idag har det inte varit en så bra arbetsdag. Nackdelen när man jobbar för sig själv är ibland friheten att inte vara tvungen att göra vissa saker, att allt hänger på en själv. Idag var en sådan där dag, när jag inte orkade vara lika disciplinerad som jag brukar vara. Jag hade morgonyogan som vanligt och sedan var jag ute och sprang. Jag hade yogat min egen yogasekvens innan jag undervisade, så jag hade tänkt att börja jobba direkt efter löpningen (och duschen), men så blev det inte. Jag hade jättesvårt att koncentrera mig och fick inget vettigt gjort. Jag har kommit igång bra med strukturen på min tredje bok nu, men idag var det som om det var tuggummi i huvudet eller något… Det gick inte alls framåt.

På lunchen träffade jag en kompis från min tid som gymnasielärare. Det var jättetrevligt att ses igen och ett bra avbrott för mig att komma hemifrån och få lite mer energi. Tyvärr ledde inte pausen till att jag blev effektivare på eftermiddagen (snarare tvärtom).

Nu är klockan redan halv fem och jag känner mig missnöjd, men försöker att ta nya tag. Jag får helt enkelt jobba lite mer under helgen. Allt löser sig om man vill :-). Jag hoppas i alla fall att ni får en fin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.