Söndag igen

768 1024 admin
  • 0

Ja, nu är det söndag igen och jag sitter med barnen i soffan och skriver medan de tittar på TV. Hoppas att ni haft en fin helg! Jag känner mig nöjd och glad. Igår var vi och städade på Josefinas skola. Det var roligt. Efteråt åkte vi till våra kompisar och hade en jättetrevlig kväll med många skratt och god mat.

Idag har vi haft en lugn dag. Jag har varit och veckohandlat och städat yogasalen, men annars varit hemma. Jag har planerat veckan och varit med familjen. Det har varit jätteskönt. Jag behövde det kände jag.

Nu är det bara en vecka kvar innan novemberlovet. Jag måste jobba lite då också (med skrivandet, mitt motivationsprojekt och yogasekvenserna), men jag skall vara med barnen också.

Snart måste jag stänga av datorn och varva ned. Jag har ganska mycket att göra imorgon. På fredag skall jag till Athenas talarbyrå och redovisa trettio minuter om mitt motivationsarbete. Det skall bli jättekul, men jag behöver finslipa min presentation och mitt material. Jag måste också jobba en del med yogan och med mitt skrivande, men det kommer att bli kul, så jag ser fram emot en ny arbetsvecka.

Ha en fin söndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.