Philippas födelsedag, nybörjaryoga och restaurang

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag än så länge! Jag är tyvärr supertrött, men hoppas att jag piggnar till snart. Idag är det Philippas födelsedag❤️. Hon fyller 16 år. Eftersom jag hade yogalektion redan klockan 6.30 i morse fick vi sjunga för henne klockan sex. Jag la om min träningsrutin, så jag yogade på morgonen istället för på eftermiddagen. Det blev därför ingen inspelning för mig idag. Istället ska jag spela in imorgon på förmiddagen. Jag har inte bestämt hur jag ska göra med vecka 7, då vi är i Sälen, men det kan hända att jag spelar in en meditation/avslappning imorgon och lägger ut den nästa helg. Jag orkar inte spela in två pass imorgon. Tiden räcker inte till för det. Jag måste nämligen packa och göra en del annat inför resan som jag inte gjort ännu.

Lektionerna i skolan idag på morgonen och på lunchen gick helt okej. Jag kan inte riktigt fatta att det redan är sportlov. Veckorna mellan jullovet och sportlovet har bara swischat förbi, men nu ska jag göra det bästa av nästa vecka. Jag tänker slappna av, men även jobba lite varje dag så att jag känner mig välförberedd för resten av februari och början av mars.

På torsdag i vecka 8 (kl. 18-19) har jag bestämt mig för att starta en nybörjarkurs på 10 gånger för dig som är intresserad av lite lugnare yoga (pris: 1500 kr.). Den passar dig som inte yogat så mycket förut, vill komma igång igen efter ett uppehåll eller är ny i yogans värld. Kontakta mig här om du är intresserad!

Nu ska jag göra i ordning mig för vi ska gå ut och äta sushi för att fira Philippas födelsedag. Jag känner mig verkligen sliten, så jag behöver fräscha upp mig lite 😊 innan vi åker.

Kramar❤️

Johanna

P.S. Idag kom min bok om “Face Yoga” som jag beställt. Ett av mina nyårslöften är att börja en Faceyogarutin. Jag får rapportera hur det går om ett tag igen😊.

God mat på Amoshi😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.