Huvudvärk, löpning, inspelning, shopping och packning

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra! Jag sitter vid tv:n med Peter. Det har varit en ganska splittrad dag, men det är ju inte så konstigt eftersom vi åker imorgon. I morse vaknade jag med huvudvärk😢och var tvungen att ta en tablett. Jag fick ont i huvudet redan igår och jag trodde att den skulle bli bättre när jag sovit, men tyvärr blev det inte så. Som tur var gick värken bort på förmiddagen och nu är jag helt bra.

Peter och jag sprang tillsammans i morse. För det mesta har jag inga problem att springa med huvudvärk (om jag springer lugnt). Det blir snarare lite bättre när jag rör på mig. Sedan hjälpte det säkert at tjag tagit en Ipren en timme innan vi gick ut och sprang.

På förmiddagen spelade jag in veckans pass. Jag har redigerat det nu och lägger upp det imorgon eftermiddag/kväll. Jag har bestämt att ta en paus från inspelningarna nästa vecka. Jag får inte ihop det. Vi kommer hem på söndag och då måste jag förbereda mig för skolan och mina klasser i yogastudion och har inte tid att spela in. Jag hade kunnat spela in en video till idag, men jag hann inte det.

Efter inspelningen åkte vi hela familjen till Sisjön. Barnen behövde köpa några små saker till fjällen och vi skulle köpa lite snacks för resan. Det borde inte ha tagit så lång tid, men vi kom inte hem förrän det nästan var tid för middag.

Nu på kvällen har jag packat allt och fixat för i morgon. Peter och jag tittade lite på melodifestivalen samtidigt. Jag tycker det var roligt att Liamo kom till final. Han är duktig😊.

Nu måste jag göra i ordning mig för att sova.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.