Regn och rusk

560 560 admin
  • 0

Efter att det varit en sådan underbar dag igår, var det lite tråkigt att vakna klockan halv sex och titta ut i mörkret, regnet och blåsten, men min löprunda blev ändå helt okej. När man väl är ute och springer, så gör det inte så mycket att det regnar och blåser (det blir desto trevligare att komma in i värmen då :-)).

Eftersom jag var mycket med familjen i helgen, så har jag ägnat nästan hela dagen åt att förbereda yogan. Jag har städat yogastudion, gått igenom sekvenserna och planerat barnyogan. Jag hann också läsa ut Magnus Fridhs bok Viloläge, som jag tycker var trevlig. Jag har fått idéer till några nya meditationer och lärt mig lite annat. Nu läser jag boken Stressa av! av Davidji. Den är också spännande.

Jag har även jobbat med mitt motivationsprojekt idag. Varje dag försöker jag läsa åtminstone en liten stund i en motiverande bok för mig själv. Jag har precis läst ut The Magic of Believing av Claude Bristol. Det är en gammal bok (jag tror från slutet av 40-talet), men det finns mycket i den som man kan lära sig. Man får bara bortse från vissa gammaldags drag. Främst handlar boken om tankens kraft, men den är inte orealistisk. Författaren betonar hela tiden hur viktigt det är att göra något och att inte bara tänka.

Nu skall jag alldeles strax börja förbereda eftermiddagens och kvällens yoga. Vi fortsätter med höftöppnare och idag skall vi göra en kroppscanning som meditation. Den kommer mer att likna avslappningen, men jag hoppas att mina elever kommer att gilla den ändå.

Jag har också funderat på att lägga ut en annons angående nivå 2-grupperna. Jag skulle så gärna vilja få några fler deltagare i dem. Dynamiken blir bättre när vi är större grupper. Jag skall fundera vidare på det alldeles strax.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.