Kontaktat skola angående yoga och mindfulness

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har det bra! Jag jobbar på här framför datorn. I morse hade jag lite problem att komma igång, men till slut blev det helt okej i alla fall. Ibland har jag svårt att fokusera den första arbetstimman. Jag tror att det kan ha att göra med att jag springer och yogar på morgonen och blir ganska trött av det. Det är som om jag behöver en stund innan jag kan koncentrera mig igen.

Veckans tema i yogan är att acceptera det som är och jag jobbar på det. Det är väldigt ofta så att jag reagerar på sådant som händer i mitt liv, som jag inte kan förändra. Jag blir inte arg, men på något sätt irriterad och den irritationen stör och gör mig stressad. Jag försöker därför upprepa för mig själv att jag accepterar situationen som den är och jag har faktiskt märkt att jag mår bättre av det. Det är som om en tyngd försvinner från hjärtat och magen och jag känner mig lättare.

Jag jobbar också på att göra en sak i taget. Det går så där, men jag tror helt klart att jag har hjälp av meditationen och yogan. Jag har en tendens att växla mellan olika saker och sträcka mig efter mobilen när jag är okoncentrerad och ofokuserad, men det har blivit bättre på sistone.

I morse testade jag också att meditera med öppna ögon. Jag läste om det i Magnus Fridhs bok “Viloläge” och jag tror jag skall fortsätta ett tag med det. Jag har nämligen en tendens att bli sömnig när jag mediterar efter min yoga på morgonen.

Idag har jag skickat det första mejlet till en skola angående min yoga, mindfulness och meditation och imorgon skall jag fortsätta och skicka till några fler skolor.

Nu är det dags att gå ned i yogasalen och städa. Kom gärna och yoga med mig om du har lust! Mina klasser för de vuxna startar klockan 18. Hör bara av dig!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.