Sista dagen i Stettin

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Egentligen är det redan lördag,an jag ska skriva några rader om fredagen ändå. På morgonen sprang jag i gymmet. Jag märker att det är stor skillnad när jag springer på ett löpband jämfört med när jag springer med Buster. Jag tror jag måste lägga in några träningspass när jag fokuserar på att springa snabbare för att börja förbereda mig för Göteborgsvarvet i maj, men som tur är är det lång tid kvar tills dess😊.

På förmiddagen åt vi frukost på ettysigt cafe. Maten var inte riktigt lika god som första morgonen, men ändå helt okej.

Efter frukosten gick vi runt lite grann i staden. Det är inte så mycket att se i Stettin. Det är mest en hamn-/industristad och nästan hela den gamla stadsdelen blev bombad i andra världskriget. Nu håller de på att restaurera området, men det är fortfarande väldigt litet. Det är finare i t.ex. Gdansk.

På eftermiddagen var vi och tittade lite till i affärer. Jag köpte inget och kände nästan att det blev för mycket. Det finns väldigt många affärer här jämfört med i Göteborg.

På kvällen tog vi det bara lugnt. Det har varit väldigt skönt att vila de här dagarna. Jag behövde det verkligen.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.