Sista gången för tisdagsgrupperna

1024 683 admin
  • 0

4maj15

Det är sista gången för mina tisdagsyogagrupper idag. Det är inte klokt vad tiden har gått fort. För torsdags- och fredagsgrupperna är det tre gånger kvar, men eftersom torsdag är en helgdag (och fredag en klämdag), så faller nästa vecka bort. Avslutningen blir alltså i vecka 22.

Vi kommer att fortsätta att fokusera på bakåtböjningar idag och på temat “att stråla” eller “att glänsa”. Jag förklarade lite i förra veckan vad jag menar med det, nämligen att vi ibland är dåliga på att visa det vi är duktiga och bra på. Speciellt som kvinna har man kanske en tendens att hålla tillbaka och inte ta den plats man egentligen har rätt till. Som jag också skrev i förra veckan, så menar jag inte att vi skall framhäva oss själva som bättre än andra, utan jag menar att det är viktigt att vi delar med oss av det vi kan, så att världen inte går miste om det.

I yogan har vi möjlighet att glänsa och stråla så mycket vi vill. Genom att känna att vi står stabilt och har en trygg grund kan vi sträcka ut kroppen och på det sättet ge uttryck för oss själva som individer. Vi kan öva oss på att sträcka på ryggen och stå stadigt, något som uttrycker säkerhet och som vi kan använda oss utav i vardagen också, kanske i mötet med arbetskamrater som vi känner oss osäkra med eller i andra jobbiga situationer.

Hoppas vi ses på mattan i eftermiddag/kväll!

Namaste,

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published.