Skola, yoga och skrivande

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är redan fredag kväll och jag är lite trött, men jag är nöjd för jag har fått gjort en hel del. Tyvärr är jag dock splittrad för jag oroar mig för vissa saker med mitt jobb i skolan. Det kommer att ordna sig, men just nu har jag svårt att släppa de tankarna. Jag har en tendens att vilja lösa problem och har svårt att vänta och att ha tålamod. Ibland kan det vara något positivt, men ibland kan det vara en nackdel. Vissa saker kan man helt enkelt inte lösa på en gång…

I morse hade jag min sista yogalektion för veckan. Nu är det bara en vecka och en dag kvar på yogakurserna. De här tolv veckorna har gått otroligt fort. Efter kurserna är slut tänker jag dock ha lite uteyoga om vädret är okej. Fram tills nu har det nästan varit för kallt för att vara ute, men förhoppningsvis blir det snart lite varmare.

Efter yogalektionen var jag i skolan som vanligt. Mina elever hade hörförståelsetest idag. Många tyckte det var svårt, men de flesta lyckades trots det bra. Jag redan rättat proven. I eftermiddags satt jag med dem. I nästa vecka kommer eleverna ha skriftliga och muntliga test. De tar längre tid att bedöma, men jag ska ta tag i det arbetet så fort jag kan, så att jag kan lämna resultaten till eleverna så snart som möjligt.

När jag varit i skolan åkte jag till Landvetter och var hos en tandhygienist. Jag har slarvat och inte varit hos tandläkaren på jättelänge, men som tur var såg allt bra ut och jag hade inga hål.

Hela eftermiddagen jobbade jag med proven och var inte färdig förrän vid sextiden. Tyvärr har jag, som vanligt på sista tiden, inte hunnit med mycket för skrivandet, men jag ska i alla fall läsa lite grann senare ikväll. Just nu lyssnar jag på “Tennessee Whiskey”, som är med i min tredje roman och jag saknar faktiskt den. Jag saknar karaktärerna och berättelsen och jag saknar att skriva och leva mig in i min fantasivärld. Något av det bästa som finns är att lyssna på bra musik och komma i flow med skrivandet. Jag vet gånger när bara fingrarna “dansat” över tangenterna på datorn och orden bara flutit fram. Det är en underbar känsla. En sak är säker, oavsett hur det går med mina böcker, så skulle jag inte kunna leva utan att skriva. Skrivandet betyder otroligt mycket för mig. Jag skulle t.ex inte överleva utan min dagbok. Den finns med mig överallt och det går inte en dag utan att jag skriver i den.

Nej, nu ska jag avsluta mitt jobb här vid skrivbordet.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

P.S. Idag kom min nya vattenflaska som jag beställt från Amazon. Jättefin, tycker jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.