Mycket att göra

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att allt är bra med dig! Jag har tyvärr haft ett par stressiga och splittrade dagar och därför fått prioritera bort min tid på bloggen. Peter åkte till Bergen på konferens i tisdags kväll och när jag är ensam med barnen blir det alltid lite mer att göra, men det har gått bra. Tjejerna är ju så stora nu och klarar sig jättebra själva, men det blir ändå lite extra jobb med Buster och med hushållet när jag är ensam vuxen här hemma. Jag är också lite extra stressad på grund av att det snart är terminsslut och betygen ska sättas. Eleverna har sina slutprov och jag har mycket att rätta och är nervös för de som inte klarar sig. Det är ibland svårt att stänga av tankarna på eleverna, men som tur är har jag ju yogan och meditationen som hjälper mig när det blir för mycket.

Igår spelade jag i alla fall in en ny sekvens och den kom upp på min Youtube idag. Jag har fått några nya prenumeranter och är jätteglad för det, men det hade varit roligt att få några fler, så att jag kunde sprida yogan ännu mer.

Du kan se min video här:

Idag ska jag ju undervisa tre lektioner. Jag har förberett alla, så jag ska snart gå till köket och laga mat till barnen.

Jag gjorde ett litet avbrott, men nu är jag tillbaka. Tyvärr hinner jag inte skriva mycket mer. Jag har en pannkaka i stekpannan och har inte hunnit göra i ordning mig ännu. Nu längtar jag verkligen till helgen. Känner att jag behöver få lite ordning och reda och struktur på tillvaron. Gillar inte när det är så här rörigt…

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.