Sol

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att allt är bra med dig! Jag har någon konstig nackspärr idag, men jag hoppas att den snart ger sig. Jag är inte van att ha ont på det sättet, så det har varit lärorikt att försöka acceptera att det är som det är – inte helt lätt :-).

I natt sov jag lite ryckigt. De senaste nätterna har jag försökt använda sovtejpen igen och tyvärr störs jag lite av den, men jag ger inte upp😊. I natt försöker jag igen. Jag vet ju att jag andas mycket genom munnen när jag sover och det är inte helt bra, så jag fortsätter att öva på att andas genom näsan när jag sover.

I morse var det i alla fall skönt att det var uppehåll när Buster och jag sprang. Det var dock väldigt kallt. Jag springer fortfarande i shorts för att härda mig och de var helt okej, men jag frös om händerna. (kanske för att jag inte rör dem så mycket när jag springer).

På morgonen var jag och handlade på ICA MAXI. Jag känner mig alltid nöjd när jag får gjort handlingen tidigt. Det är så skönt att vara i affären när det är få människor där och man kan strosa omkring utan att trängas.

Jag har fått gjort en del för skrivandet idag med. Långsamt kommer jag framåt i manuset och har ändrat en del. Jag har också fortsatt att läsa “Där kräftorna sjunger” och tycker verkligen jättemycket om boken. Det var roligt att se all respons jag fick igår när jag la ut ett inlägg om den på FB och Instagram. Det är många som fastnat för den romanen. Både miljö- och personbeskrivningarna är otroligt vackra. Tyvärr läser jag en översättning för att det var den jag hittade på biblioteket, men egentligen skulle jag vilja läsa den på engelska.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Jag håller fortfarande på med en sak för Skatteverket och ska också förbereda klasserna för ikväll. Vi gör ju “Galavasana” i nivå 2 gruppen och jag behöver titta på några videor om den positionen. Imorgon kan det hända att jag ska ha yoga för några gymnasieelever och det ser jag verkligen fram emot. Det är inte riktigt bestämt, men förhoppningsvis blir det av.

Okej, dags att sluta!

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.