Sol

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Det är alldeles strax dags att gå ner till yoganstudion för mig. Som tur är har jag känt mig lugnare och mer fokuserad idag. Det är intressant hur dagarna kan vara så olika trots att man inte riktigt kan peka på någon särskild skillnad emellan dem.

I morse efter min träning cyklade jag till skolan och hade tyska. Det var ganska kallt, men när jag cyklade hem senare på förmiddagen var det underbart väder ute och det är det fortfarande. Solen lyser in här i mitt arbetsrum och jag njuter av att känna den i ryggen. Kanske är det också därför jag känner mig mer fokuserad idag? Ljuset ger helt klart energi.

På förmiddagen redigerade jag min text. Jag har klarat av drygt en fjärdedel nu, men förhoppningsvis orkar jag göra lite i kväll också när jag är färdig med min yogaundervisning.

Efter lunchen rättade jag prov en stund. Jag behöver få färdigt alla rättningar till på måndag, så det är ganska mycket att göra med skolan just nu, men det fixar sig. Som tur är, är åtminstone en av mina grupper liten, så det tar inte så lång tid att rätta deras prov.

Jag har också gjort färdigt sekvenserna för nästa vecka, eller jag är nästan färdig. Jag har två moment kvar att göra, men det är jag inte orolig för eftersom jag vet att de går fort att sätta ihop.

Nu måste jag göra i ordning mig för mina eftermiddags- och kvällsklasser.

Ha det fint!

Kramar

Johanna

P.S. Min nya sekvens ligger uppe på Youtube nu. Du kan titta på den här: https://youtu.be/axtbSztGkhg

Leave a Reply

Your email address will not be published.